Få kyndig vejledning i fiberoptiske produkter

Har du brug for fiberoptiske produkter? Og gode anbefalinger til hvilke produkter, der opfylder dine behov bedst muligt? Teklet er specialister på området og kan med kyndig vejledning guide dig den rigtige vej.

Selvom Teklet kun har godt 2 år på bagen, er det med mere end 20 års erfaring, at ejer og stifter, Henrik Hedegaard, byder inden for hos virksomheden i Stenløse.

”Vi kender de mange muligheder og følger nøje udviklingen på området. Så vi til hver en tid kan sikre dig den bedst mulige rådgivning, inden du køber. Vi sætter os ind i dine behov og kan guide dig i den rigtige retning”, forklarer han og fortsætter:

”Vi har mange samarbejdspartnere; blandt de største er Huber+Suhner og Prysmian/Draka. Og med et velassorteret lager sikrer vi, at du har dine lagervarer inden for få dage. Vores hylder er fyldt med en varieret produktpallette. Alt fra kabler og pigtails til optiske splitter. Fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management af kablingen, styringen af power med mere.”

Teklet tilbyder også konsulentbistand indenfor brugen af fiberoptiske produkter.

Er du interesseret i at høre mere om Teklet, er du velkommen til at kontakte Henrik Hedegaard.

For yderligere informationer

Henrik Hedegaard
hh@teklet.dk
Mobil: (+45) 6142 5030
http://www.teklet.dk