Europamateriel sikrer god totaløkonomi ved nybyg

Case- Strandlodshusene- Europamateriel
Interview med Peter Frandsen,
FRANDSEN EL A/S

Hos Wexøe agerer vi teknisk samarbejdspartner for vores kunder. Vi sikrer kvalitetsløsninger, der passer til det konkrete projekt, og er altid klar med support og teknisk indsigt i alle faser.

Nybyg med stærke brands

Da Frandsen El A/S fik el-opgaven på Strandholmen, et nybygningsprojekt med 300 lejligheder på den nordlige del af Amager, kontaktede de os for at arbejde med europamateriel, som de tidligere har haft gode erfaringer med. Her fører vi markedets stærkeste brands, der åbner mange flere muligheder for elegant og tilpasset design. Desuden er løsningerne billigere i forhold til kabling.

Den samlede løsning kom til at bestå af lampeudtag og dåser fra Kaiser med tilvalgt Berker kontaktmateriel samt Hager Ateha panelunderlag. Gruppetavlen og målerinstallationen er fra Hager, og desuden er der stænktætte Berker W1-kontakter til udendørs brug.

Hurtig og nem montering giver bedre totaløkonomi

Interview med Peter Frandsen,
FRANDSEN EL A/S

Nemt og hurtigt for montørerne

Hos Frandsen El var montørerne allerede glade for Kaisers udtag og dåser med klemmemontering samt den gode plads til montage i Hagers målerrammer. Derfor ville man gerne bruge dette udstyr til den store entreprise.
– Når vi har 50-60 enheder pr. bolig, betyder hurtig og nem montering en del. Det giver bedre totaløkonomi, forklarer Peter Frandsen fra Frandsen El A/S.
Han skønner, at der desuden er monteret 30-40 meter panelunderlag i hver lejlighed.

Målerinstallationer samlet

I byggeriet er de komplette målerinstallationer placeret samlet i bygningernes grundplan frem for i hver lejlighed, og det sparede monteringstid. Hos Wexøe fører vi flere af Hagers gruppe- og fordelingstavler, færdigmonterede tavler samt målerramme og vægskab.

Download casen som PDF og se mere