Et nyt – ganske unikt hotel – i centrum af København har set dagens lys

25 hours hotel

25hours Hotel Indre By hedder Københavns nyeste hotel. Hotellet er 4-stjernet og ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis kirken – i Københavns Universitets gamle bygninger – og dermed helt centralt i Middelalderbyen. Hotellet åbnede i begyndelsen af 2022. 

Det nye hotel ejes af en tysk hotelkæde og med mottoet: You Know One – You Know None, kan man godt regne ud, at alle kædens hoteller er unikke. Ja faktisk er ikke bare hotellerne unikke – det er de 243 værelser på hotellet i København også.  

Det unikke ved hele hotellet åbenbarer sig for dig, så snart du åbner døren til hotellet. Receptionen er flyttet om bag ved den indbydende café, som først indfanger dit øje. For her skal man føle sig hjemme og velkommen. Væggene er smukt dekoreret af 4 flotte pastelfarvede vægtæpper, som er nøje udvalgt. Foran receptionen er en veldrejet “skulptur” af bøger formet som en spiral – for her har flere veloplyste lærde betrådt gulvene. Der er fokus på detaljen – og intet er overladt til tilfældighederne.  

Derfor var det ganske naturligt for el-installations virksomheden EL:CON og KT Elektric at vælge europamateriellet.

Det har været et spændende projekt at arbejde med, udtaler Casper Bøge Wielsøe, som er projektchef hos EL:CON. Hotellet har en hel unik identitet, og derfor støttede vi bygherren i deres valg at anvende Berker 1930 kontaktserien i blank, sort udførsel. Det er en fed serie – og helt unik – vi kunne ikke have opnået samme resultat med andre fabrikater”.

Læs mere om denne flotte casestory