Et datacenter med 25 års systemgaranti?

Når du får til opgave at opbygge et datacenter fra bunden, ved du godt at datacentret er hjertet, og dermed også det helt vitale organ i forhold til din kundes fremadrettede opgaveløsning og muligheder.

Derfor kan det være en fordel for både dig og din kunde, hvis de faste installationer har en udvidet systemgaranti på 25 år.

Når du bruger Huber+Suhners produkter til de faste installationer – herunder jelly free kabler, rack, IANOS eller LISA moduler, kan du blive certificeret af Huber+Suhner, så din kunde er sikret de næste mange år.

DATA CENTER CERTIFIED TRAINING (DCCT) tager 1-2 dage, hvor du gennem teoretisk indhold og praktisk træning blandt andet bliver endnu mere skarp på kabling af datacentret, MPO- og MTP®-konnektorteknologi, 40G og 100G teknologi, rack og fiberskuffer, rengøring af fiberen samt idriftsættelse og test af datacentret.

Og med en DCCT-certificering i hånden, har du de næste 25 år back-up hos Huber+Suhner, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med selve den faste installation.

Ring og hør nærmere om muligheden, næste gang du har til opgave at opbygge et datacenter.

 

Teklet ApS, Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse, Tlf.: 3411 1224, Mail: teklet@teklet.dk, hjemmeside/webshop: teklet.dk