Enkelt og smukt installationsmateriel i Københavns nyeste hotel Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er netop åbnet og den milliarddyre renovering har gjort bygningen på Tietgenbroen til et mesterværk. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og intet er overladt til tilfældighederne. Det gælder ikke mindst Berker-kontakterne og Hager-kabelkanalerne, der med deres retro- og ikke mindstenkle design understreger designfilosofien bag Københavns nye arkitektoniske juvel.

Det kræver mod at gå i gang med en totalrenovering af en arkitektonisk perle. Den offentlige mening har lige så mange facetter, som der er personer i samfundet, og en fuldstændig ombygning af et kendt landmærke vil altid være en udfordring. Ikke desto mindre har den norske hotelkonge, Petter Stordalen, netop givet den tidligere Centralpostbygning på Tietgenbroen i København en overhaling, der ikke har set sin lige i Danmark. Det er et yderst spændende projekt, der giver København 390 nye hotelværelser i nogle fascinerende rammer.

Projektet har også været spændende for Wexøe A/S, der har leveret såvel Hagers kabelkanaler som tryk og kontakter fra Berkers afbryderserier, henholdsvis R1- og 1930-serierne, der er valgt på baggrund af deres luksuøse ”feel”, enkle brug for gæsterne samt et design, der går hånd-i-hånd med designfilosofien bag Hotel Villa Copenhagen. SIF, Skovshoved Installations Forretning har stået for hele el-entreprisen på hotellet. For SIF Gruppen har det været spændende at være med fra starten, hvor deres løsninger har været med til at præge det færdige resultat af Villa Copenhagen.

Læs mere om casen her