DIOLUM MILA 60×60 paneler – Badet i lys fra150 til 500 lux på Højvangskolen

Nu kan både elever og lærere se hvad de laver

Slut med hyggebelysning og ”dårlige undskyldninger”
Hverken lærere eller elever kunne se ret meget på Højvangsskolen i nordjyske Svenstrup. Men det var kun indtil EL-Nord kom forbi og installerede 900 DIOLUM-paneler fra GN Belysning.

 

Badet i lys – fra 150 til 500 lux

Både tavler, klasseværelser og gange vil blive badet i lys, når EL-Nord er færdig med at installere de 900 DIOLUM-paneler fra GN Belysning.

Dermed vil både arbejdsmiljø og rammerne for indlæring få et gevaldigt løft, siger ejer af EL-Nord ApS Jeppe Møller Nielsen:

– De vil ikke bare kunne se, hvad de foretager sig. De vil formentlig også opleve, at de får langt mere energi og generelt trives bedre, lyder det.


God spredning, nem montering…

Hør Jeppe fra EL-NORD fortælle, hvorfor de valgte DIOLUM MILA til opgaven.

Servicetekniker Højvangskolen Michael er glad for resultaterne, hør hvordan lærer og elever oplever den nye belysning.

Se video-præsentation af DIOLUM MILA  – Højvangskolen


 

Nærvær  – også over telefonen

– Vi bruger GN fordi, de er lette at have med at gøre. Du kan altid kan komme igennem på telefon, og hvis du lægger en ordre, har du dine varer næste morgen. Derud over er der selvfølgelig prisen, som jeg synes, de er skarpe på, siger han og uddyber:

– Det med, at man altid kan komme igennem på telefon, betyder også, at vi tit ringer fra bilen. Så fortæller vi bare, hvad vi skal bruge, og får alligevel den aftalte rabat. Hos mange andre leverandører, skal du ind omkring deres webshop, hvis du vil have rabatten. Og det tager tid. Sådan er det ikke hos GN, og det er en af de ting, vi rigtig godt kan lide, lyder det fra Jeppe Møller Nielsen.

Se hel casen her


Kom hurtigt videre – RING 9722 0817