Datalogger nyheder fra AHLBORN

AHLBORN

En ny trådløs sensor FY 1700-1CO2M0B05 til måling af luftkvaliteten, ud fra følgende parametre: CO2, Temperatur og lufttryk. Sensoren har et genopladeligt batteri, og der er tænkt på lang batterilevetid når instrumentet er på standby. Sensoren bruges med det nye MA470 system.

Ny AMR Win Control software til alle ALMEMO dataloggere, som fås i 6 forskellige versioner fra en Light Version (1 instrument og 20 målepunkter) til Profi versionen (ubegrænset instrumenter og målepunkter). Det er samtidig også muligt at opgraderer tidligere købt software til den nye version. Den nye software kan bl.a. beregne dugpunkt eller temperatur på kølemidler, håndterer op til 150 selvstændige teststationer mm. Kontakt os for at hører om alle de nye muligheder i softwaren.

Ahlborn lancerer også en ny digital præcisionsmodstandssensor Pt100 op til 400 C med højeste nøjagtighed og linearitet til temperaturmålinger i en bred temperatur rækkevidde. Sensorens højeste opløsning er 0,001 K over hele måleområdet, og kan anvendes som referenceprobe til sammenligningsmålinger indenfor forskning, udvikling, kvalitetssikring og produktions processor.

En ny infrarød sender AMIR 7834 sendes også på markedet til måling af overfladetemperaturen i industri processer. Den nye version har et forbedret robust hus af rustfrit stål med beskyttelsesklasse IP65, flere spektralområder for en række materialer og anvendelsestilfælde, USB-port til yderlige konfiguration af det analoge outputområde og en integreret laser for nem positionering af sondehovedet.

Et nyt digitale Psykrometer FPAD 36-3 ALMEMO D6 stik med integreret atmosfærisk tryksensor til automatisk trykkompensation, har fået justeret de digitale temperaturfølere med høj præcision og synkronisme op til 90 C, samt fået en automatisk lufttrykskompensation med lufttryk sensor indbygget. Instrumentet er blevet optimeret til langsigtede måleoperationer og har automatisk befugtning af vægen efter påfyldning af vandtanken.

Sidste udvalgte nyhed er et digitalt præcisionsvingeanemometer/vingevindmåler FVAD 15-H til målinger på ventilation, aircondition og filtrations systemer både mobilt og til fast montering. Målinger udført af et vingeanemometer i luft/gas er i praksis næsten helt upåvirket af miljøvariabler såsom tryk, temperatur eller fugtighed. Den lave afhængighed af den målte værdi af tæthed kan kompenseres.

For at se flere nyheder se vores hjemmeside eller kontakt os på tlf. 75 52 20 20.