DATACENTER – med GARANTI!

Når du får til opgave at opbygge et datacenter fra bunden, ved du godt at datacentret er hjertet, og dermed også det helt vitale organ i forhold til din eller din kundes fremadrettede opgaveløsning og muligheder.

Samtidig følger der en økonomisk investering og et driftsbudget med – et budget der gerne skal holde.

Derfor er det vigtigt, at du også afstemmer budgettet i forhold til kvaliteten af de produkter du vælger at investere i.

Vedligeholdelse af dit datacenter, for at holde en sikker forbindelse, kan i værste fald blive en betydelig post, der helst ikke skal komme som en overraskelse.

Derfor vil det være en stor fordel for både dig og din kunde, hvis de faste installationer er af den rigtige kvalitet, som modsvarer de krav der er til et driftssikkert miljø og samtidig har en udvidet systemgaranti, som sikrer dig hvis noget går galt.

Men hvordan får du det?

Når du bruger Huber+Suhners produkter fra A – Z til de faste installationer, kan du blive DCCT-certificeret, og dermed opnå 25 års HUBER+SUHNER system garanti.

DATA CENTER CERTIFIED TRAINING (DCCT) tager typisk 1-2 dage, hvor du gennem teoretisk indhold og praktisk træning blandt andet bliver endnu mere skarp på kabling af datacentret, MTP®/ MPO konnektorteknologi, 10/40/100/200/400G teknologi, Management teknologi, renlighed, idriftsættelse og test af datacentret.

Kablingen i et datacenter kan derfor med fordel etableres med (25 års) system GARANTI.

Vil du høre mere om muligheden for garanti på dit datacenter, så ring for en uforpligtende snak på tlf. 3411 1224.