CoreLine FastSet – Den nye generation af stænktætte IP44-armaturer

CoreLine FastSet er Philips’ nyeste bud på et stænktæt IP44-armatur. Denne serie er designet til at imødekomme dine behov for pålidelig og effektiv belysning i sekundære rum og lagerrum.

FastSet er omhyggeligt fremstillet med et robust IP44-klassificeret kabinet, der garanterer både vand- og støvtæthed. Dette gør armaturet til en ideel løsning til både industrielle og fugtige miljøer.

Energieffektiv belysning af høj kvalitet

FastSet er et energivenligt armatur med sin imponerende effektivitet på op til 120 lm/W. Denne høje effektivitet betyder ikke kun, at armaturet er mere kraftfuldt, men det sikrer også en jævn fordeling af lysstyrken, hvilket giver optimal synlighed of komfort.

Forskellige størrelser og nem installation

Armaturserien giver mulighed for at tilpasse belysningen til dine unikke behov. Med FastSet kan du vælge tre forskellige størrelser, der passer perfekt til rummets dimensioner: 602mm, 1160mm og 1440mm. Derudover er armaturet nøje udviklet med at gøre installationsprocessen både nem og hurtig ved hjælp af den 3-faset gennemfortrådning.

Gå All-in med ét armatur

Som noget nyt fås CoreLine FastSet nu i en All-in-version, som inkluderer både multilumen switch og multicolor switch. Med All-in-versionerne får du mulighed for at skifte lumenudbyttet og farvetemperaturen uden at skulle udskifte armaturet. Dermed har du den ultimative fleksibilitet, da det enkelte armatur kan passe ind i forskellige anvendelser.

All-in armaturer fås i forskellige produktgrupper inden for både CoreLine og Ledinaire serierne.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Philips CoreLine FastSet kan opfylde dine belysningsbehov og for at få et tilbud, som passer til dine specifikke krav.