EOT – Electronics of Tomorrow

CEO i Leantoo: ‘For os er konceptet bag og måden det er opbygget på helt spot on’

Produktudviklingsvirksomheden, Leantoo, der har specialiseret sig i wireless, LED og embeddede løsninger, er med igen når EOT åbner dørene igen i 2019. Ifølge CEO, Heine Olsen, skyldes det især, at konceptet bag er helt spot on.

 

Konferencer med høj faglighed og variation
– EOT var i 2017 et meget positivt bekendtskab og vi fik skabt en række nye relationer med samarbejdspartnere vi nok ellers ikke ville have mødt på en traditionel messe. Til det tror jeg en stor del af æren skal tilskrives konferencerne, som var af høj faglighed og med stor variation af højaktuelle emner vi alle kan lære og blive inspireret af, udtaler Heine Olsen, CEO i Leantoo og fortsætter:

– For os i Leantoo er konceptet bag og måden EOT er opbygget på helt spot on. De åbne stande og den professionelle opbygning, gav en åben platform og bidrog til den gode og lidt uformelle stemning.  Alt i alt var rammerne for at skabe nye relationer i top og derfor er vi naturligvis også med på EOT igen i 2019.

 

Unikt fokus på startups
– Vi er jo en virksomhed som også selv arbejder målrettet med startups og fremtidens branche, som også er tilfældet på EOT. Netop det faktum, at startups udgør en fast del af konceptet, gør kun EOT mere relevant for os og for den sags skyld for hele branchen, mener Heine Olsen.

Leantoo er en produktudviklingsvirksomhed, som har specialiseret sig i wireless, LED og embeddede løsninger og har som hovedformål at forbedre andre virksomheders time-to-market.

 

EOT – Electronics of Tomorrow afholdes den 7.-9. maj 2019 i MCH Messecenter Herning i samarbejde med Professionel Elektronik, Ingeniørforeningen IDA, DI – Digital og branchens stærkeste udstillere.

Se mere om EOT og dine muligheder her