Bliv certificeret Interact Pro-partner med Signify!

Tilbyder du allerede intelligente belysningsløsninger til dine kunder, eller er du klar til at udvide din forretning? Signify tilbyder en hands-on træning i det trådløse Interact Pro-system, og efterfølgende deltagelse i Signifys eksklusive program for certificerede Interact Pro-partnere.

Om træningen
Træningen giver dig som elektriker eller installatør de rette salgsargumenter, vigtige installationsinstrukser og en guide til hvordan applikationsområder kan mappes. Derudover vil du få tips og værktøjer til arbejdet med Interact Pro. Efter succesfuldt af have gennemført træningen og den efterfølgende test, modtager du dit certifikat.

Om certificeringsprogrammet
Som certificeret Interact Pro-partner, kan du tilbyde dine kunder den bedste rådgivning i trådløs belysning. Samtidig får du mulighed for at tage del i certificeringsprogrammet, der giver adgang til et eksklusivt netværk for certificerede installatører. Her vil du blandt andet modtage information om nyheder, specielle tilbud og opdateringer før alle andre, deltage i eksklusive events og webinarer, samt indsende dit bud på Årets Interact Pro-projekt!

Er du klar til at blive certificeret Interact Pro-installatør? Forespørg en træning med det samme! Klik her.