BLICHFELD Power & Measurements fejrer 40-års jubilæum 1 november

BLICHFELD

Virksomheden blev grundlagt i 1981 i Hørsholm af Erik Blichfeld, og flyttede i 1988 til Kolding. Kolding blev valgt pga. placeringen midt i landet, hvor den centrale beliggenhed i dag er perfekt i forhold til seminar og kundebesøg.

I 2019 skiftede virksomheden navn fra Erik Blichfeld A/S til BLICHFELD Power & Measurements A/S, og næste generation har i år fejret 10-års jubilæum i virksomheden og kontinuiteten er derved sikret for vedvarende samarbejde og support med vores kunder og leverandører.

Virksomheden, der op igennem tiden har opbygget en bred erfaring indenfor branchen, er specialiseret i måleudstyr fra absolut førende producenter. HV-testudstyr, Transformertest, brydertest, kabeltest og kabeldiagnose, kabelfejllokaliseringsudstyr, sensorer, solar-måleudstyr, dataloggere, strømforsyninger, EMC-udstyr, power analysator, uddannelsessystemer mm. og leverer derfor til et bredt udvalg af virksomheder i Danmark.

I forbindelse med at virksomheden flyttede i nye lokaler i 2016, blev der plads til et større seminarrum samt udlagt en ny kabelbane med diverse udfordringer. De praktiske prøver på de løbende afholdt kurser i kabelsøger, kabelfejl og kabellokalisering kan nu foregå på egen specialbygget kabelbane her i Kolding.

BLICHFELD Power & Measurements A/S repræsenterer og supporterer et bredt udvalg af brands som AHLBORN, BURSTER, Delta Elektronika, EATON Sefelec, Elabo, ETL Prüftechnik, FLUKE, GMC, Kipp & Zonen, Megger, OMICRON, Rigol, Rohde & Schwarz, Schaffner, Schlöder, Schleich, Thalheimer, Vivax Metrotech, Wayne Kerr, Zes Zimmer mf.