BendBright XS bøjningsufølsomme fibre med 180 µm coating

Med ekstrahøj fibertæthed op til 12,5 fiber pr. mm2

Prysmian BendBright XS single-mode (ITU-T G.657.A2) fibre med 180 µm coating tilbyder en ekstrahøj fibertæthed med op til 12,5 fiber pr. mm2 samt kabler med en rekord lille ydre diameter. For eksempel har Sirocco XT med 552 fibre en ydre diameter på kun 7,5 mm – perfekt til blæsning i micro-ducts til HD access, FTTx og 5G-netværk.

BendBright XS fiber evolution sparer plads 

I 2006 blev BendBright XS G.657 fibre med 250 μm coating introduceret og i 2019 blev designet opgraderet til en 200 μm coating. I 2020 har Prysmian lanceret BendBright XS med 180 μm coating, som er konvertibel med international anbefalet ITU-T G.652.D og G.657.A2. Download 180-micron datablad her.

Bøjningsufølsomme fibre giver os som kabelproducent muligheden for at designe kabler, som tidligere var umulige, men som nu efterspørges af netoperatører til fremtidssikring af netværkskapaciteten. Fiber bøjningsufølsomhed muliggør anvendelse af mindre bøjeradius og sløjfer ved installation samt  anvendelse af mindre tilslutnings- eller connectivity komponenter, med en dertil hørende pladsbesparelse.

BendBright XS fibre er ufølsomme overfor makro- og mikrobøjninger

BendBright XS fibre er bøjningsufølsomme overfor både makro- og mikrobøjninger, som opstår over fiberkablets livscyklus. Download vores White Paper herom.

Millimeter makro fiberbøjninger er synlige for det blotte øje, som når fiberkabler bøjes rundt om hjørner eller installeres i connectivity-komponenter, såsom splidsebokse eller -paneler. Makrobøjninger forekommer især for fibernetværk med en høj fiberdensitet, da pladsen er begrænset.

Mikrometer mikro fiberbøjninger henviser til mikroskopiske effekter på et fiberkabel, der påvirker fibrene. Disse kan opstå på grund af kablets indre design og materialer, eller fordi kablet udsættes for flere eksterne tryk eller træk over dets livscyklus. Mikrobøjninger kan også skyldes temperatursvingninger, der kan forårsage materialekrympning. Mikrobøjninger sker oftest for kabler med en høj fiberdensitet.

Understøtter fuld datatransmission til alle båndbredder

Fiber bøjningsufølsomhed forhindrer datatransmissionstab (på grund af makro- og mikrobøjninger) langs hele båndbredde spektret og dermed hele netværksforbindelsen samt reducerer behovet for reparationer.

Hermed kan BendBright XS fibre understøtte fuld datatransmissions, på tværs af hele båndbredde spektret fra 1260 nm til O-båndbredde dataoverførsel, 1625 nm til Long L-båndbredde og 1675 nm til OTDR netværksovervågning eller Ultra-long U-båndbredde.

Løsning til næste generation af WDM-PON netværk

BendBright XS fibre tilbyder netværksoperatører en hurtigere, mere pålidelig og omkostningseffektiv løsning til optimering af netværkets levetid. Næste generation af WDM-PON netværk driver behovet for bøjningsufølsomme fibre, som en del af FTTx og 5G mobilnetværk

For yderligere information eller forespørgsler herom venligst kontakt Jan Juul på telefon 6039 2669 eller e-mail jan.juul@prysmiangroup.com.