Belysning hjælper folk med at se, føle og præstere godt

NYHED – Interact Pro med Tunable White – Belysning, der hjælper folk med at se, føle og præstere godt

Belysning har en dyb indvirkning på mennesker. Årsagen er enkel: Lyset er den mest kraftfulde regulator af ‘døgnrytmen’ – vores såkaldte biologiske ur. Lys har en visuel kvalitet (der får os til at se godt), en biologisk kvalitet (der får os til at præstere godt) og følelsesmæssige fordele (der får os til at føle os godt tilpas). Kombinationen af ​​disse elementer er afgørende for menneskers velbefindende og grundlaget for “Human Centric Lighting” – menneskecentreret belysning.

Interact Pro undersøtter nu Tunable White

Med den nye funktion Tunable White, til vores trådløse lysstyring Interact Pro, kan man justere belysningen i rum, hvor man arbejder, studerer eller slapper af og dermed  imødekomme kroppens behov.

Dæmpning, tuning og nem personalisering af belysningen via forudindstillede belysningsscener optimerer lyset, så det passer til tidspunktet på dagen eller den aktuelle opgave der skal udføres. Belysningen kan endda indstilles til at efterligne den naturlige rytme af dagslys, hvilket betyder, at belysningen fungerer i harmoni med kroppens naturlige døgnrytme.

Undersøgelser har vist, at dette ikke kun kan booste moralen og motivationen, men også hjælper virksomheder med den udfordrende opgave at fastholde medarbejdere af høj værdi og tiltrække nye talenter.

Med Tunable White funktionen får man mere fleksibilitet, hvor man nemt kan ændre belysningen i spektret fra varm hvid (2700K) til kølig hvid (6500K). Ændringerne betjenes ved hjælp af sceneskiftknapper, apps og kan endda indstilles til at ske automatisk, for at efterligne naturlige dagslysmønstre i løbet af dagen, og for at give optimal visuel komfort.

Læs mere om Tunable White til Interact Pro

Download brochuren

Læs mere om Interact Pro – Intelligent lysstyring


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder fra Signify 

Hvis du ikke allerede modtager vores nyhedsbrev, så går du glip af en masse af spændende nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer ca. to gange om måneden, og indeholder spændende nyheder fra Signify og vores relaterede brands, som Philips & Interact Pro.

Tilmeld nyhedbrev her