AutoGet WIFI videoskop – den ideelle løsning til dit datacenter

Den primære årsag til optiske netværksproblemer er, at konnektorens endeflader er snavset eller beskadiget. En hurtig og effektiv diagnosticering er derfor særlig vigtig.

Men hvad er den bedste løsning, når du står i dit datacenter og skal:

  • Teste feruler på konnektorer
  • Lave et rutinetjek af forbindelser?
  • Identificere en fejl blandt et hav af konnektorer, F.eks. LC, SC, MTP?
  • Og der i øvrigt er masser af trådløse signaler i luften?

Rent praktisk betyder det, at du har brug for at kunne gemme rigtig mange resultater, og at dit videoskop skal kunne fungere både med og uden Wifi, for at du hurtigst og uden problemer kan fange resultatet af dine målinger.

Med AutoGet WIFI får du et håndholdt videoskop, der kan vinkles efter behov. Videoskopet leveres med PC-software, som kan håndtere dine testresultater efterfølgende og som giver mulighed for at udfærdige krævede rapporter.

AutoGet er den ideelle løsning til dit datacenter – og kan samtidig bruges til 5G installationer, Backbone kabling, FTTH, og andre steder hvor du har behov for at inspicere og analysere.

Har du behov for at inspicere og analysere fiberoptiske forbindelser, er du velkommen til at give os et uforpligtende kald på tlf. 3411 1224, så vi kan hjælpe med at identificere og analysere den bedste løsning for dig 😉

Du kan læse mere om AutoGet og vores andre videoskoper på vores hjemmeside.