Anritsu OTDR MT9085 er din ven i nøden

Du kender det sikkert godt – utilfredse kunder er ikke optimalt for forretningen.

Så skulle det ske, at kunden ringer, fordi forbindelsen er røget, er det om at få det løst hurtigst muligt. Her kan Anritsu OTDR MT9085 være din ven i nøden.

Fejlfinding på en fiberforbindelse kan koste mange frustrationer, timer, utilfredse kunder og i sidste ende penge. En ting er, at du kan måle det samlede tab på strækningen (med f.eks. et OLTS – Optical Loss Test Set), men det viser desværre sjældent din kundes problem.

Uanset om du står udendørs på en kold og fugtig vinterdag i et forblæst industrikvarter, eller du står på en god lummer sommerdag med bagende sol og uden skygge, eller du styrter rundt fra den ene til den anden ende af et stort datacenter, vil du også helst finde fejlen hurtigst muligt, så du minimerer generne for både dig og din kunde.

For hvor er fejlen?

• Er det et decideret kabelbrud eller en overgravning i det fri?
• Er der sten i jorden, der har bevæget sig og nu trykker på kablet?
• Er det en skabsdør, der klemmer, når den lukkes, eller en kabelstrip, der er strammet for hårdt?
• Måske overholder et kabel ikke den anbefalede bøjningsradius, og en konnekter er muligvis ikke sat ordentligt i?
• Måske er en der en eller flere beskidte konnekterer, eller der er blevet lavet en mindre god splidsning?

Mulighederne er mange, og en manuel analyse af problemet kan være næsten uoverskuelig.

Så er det godt, at du har hjælpen lige ved hånden – Anritsu MT9085 OTDR (Optical Time – Domain reflectometer), der kan betjenes med både touchskærm, hurtigknapper, rulleknap samt piletaster, og som har en tydelig skærm – så fejlfinding er nem både med vanter på, eller med solen stående lige ned.

Anritsu MT9085 OTDR´et kan hurtig vise, hvad og hvor fejlen er inden for meget kort afstand af selve fejlkilden. Og med sin autofunktion samt Fiber Visualizer program, der viser fejlen via piktogrammer, kan selv den mere uerfarne bruger blive guidet godt på vej og få overblik over forbindelsen fra A – Z. Den kan desuden fjernbetjenes fra et vilkårligt sted, hvis det skulle være nødvendigt.

På kort tid kan du identificere problemet og hjælpe kunden med at få en god forbindelse igen.

Et OTDR kan selvfølgelig også bruges i forbindelse med installation, kvalitetssikring og evaluering.

Anskaffelse af et OTDR MT9085 er derfor en investering i din forretning og tilfredse kunder.

Går du med overvejelser om at investere i test og måleudstyr, så tager vi gerne en uforpligtende snak om dine behov og mulige løsninger.

Har du brug for inspiration, kan du læse mere om test og måleudstyr på vores hjemmeside, hvor du også finder Anritsu OTDR MT9085.

Kontakt os, så vi kan finde den optimale løsning til jer.

Telefon: 34 11 12 24
E-mail: teklet@teklet.dk
Hjemmeside: http://www.teklet.dk