Yellow Trunking fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om ”Yellow Trunking”. Et stigende behov for at gøre en dyd ud af kablingen i datacentre har øget behovet for at lave en professionel føringsvej for fiberkabler. Unødige fejl forhindres og fiberkablingen får de bedste betingelser i et miljø hvor IT sikkerhed og oppetid er nøglefaktorer.

Lan-Com’s ”Yellow Trunking” lagerføres i 3 bredder 120 mm, 240 mm og 360 mm- alt efter hvor meget fiberkabling man har til hensigt at installere. De leveres i ”Lego samlesæt” med lige stykker, T-stykker, kryds samt ende-stykker og ”vandfald” – så man selv kan designe sin datacenterkabling.

Materialet er hård plast og er halogenfrit i farven gul.

Formålet med ”Yellow Trunking” er at lave en føringsvej i datacentre som beskytter fiberkablerne mod hårde buk og skarpe kanter. Således får man den mest optimale fiberinstallation, som kan holde til max performance i mange år. Datakablingen i datacentre er altafgørende og aldeles vital for et datacenters drift og oppetid. Et IT nedbrud i et datacenter kan være svært at identificere og hvert minut et datacenter er nede kan koste store summer. Derfor gælder det om at minimere mulige fejl. Det hjælper ”Yellow Trunking med.

Lan-Com’s dygtige salgsingeniører hjælper gerne med at designe Yellow Trunking, så man får optimal udnyttelse af systemet. I Lan-Com’s nye showroom er det også muligt at se det installeret ”in real life”.

Lan-Com A/S har leveret IT kabling løsninger til den danske industri i 30 år. En række professionelle produkter til installationsbranchen kombineret med en håndfuld yderst dedikerede medarbejdere, som danner grundlaget for Lan-Com’s succes de seneste mange år.

Yderligere information: tlf. 44570787 lan-com@lan-com.dk www. Lan-com.dk