Whitepaper hjælper it-fagfolk med at vælge den rigtige UPS-løsning

Ingen virksomhed har råd til at lade sine it-aktiver være ubeskyttede mod strømproblemer. Derfor har power management-virksomheden Eaton udarbejdet et whitepaper, der skal hjælpe it-fagfolk med at vælge den rigtige UPS-løsning.

Virksomheder investerer i dag store summer i it-infrastruktur og nødstrømsløsninger, der sikrer pålidelig drift i deres it-miljøer og hjælper med at opretholde produktivitet og konkurrencedygtighed. Og der er store gevinster at hente ved at vælge den rigtige nødstrømsløsning. En UPS-løsning, der indeholder den rigtige hardware, kan blandt andet forhindre nedbrud i virksomhedens programmer, reducere strømomkostninger og beskytte virksomhedens data.

Men nødstrømsløsninger er ikke bare nødstrømsløsninger, og det kan være svært at vælge en løsning, der passer lige præcis til din virksomheds behov. Det kræver grundig research og kendskab til området, siger Jens Brix, der er projektleder for Large Systems Group hos Eaton i Danmark:
“Vi har over 30 års lokal erfaring med at designe, teste og levere nødstrømsstrømløsninger til virksomheder. En af de udfordringer, vi gentagne gange møder blandt vores kunder, er netop udfordringen med at vælge den rigtige UPS-løsning. For arbejder du ikke dagligt med at udvikle UPS-løsninger, kan det være svært at forstå og navigere inden for området. Vores whitepaper introducerer det store UPS-landskab på en brugervenlig måde og indeholder både en oversigt over markedets forskellige UPS-enheder samt en guide til at finde den løsning, der opfylder din virksomheds behov.”

Eatons whitepaper kan downloades her.