Webinar: Eatons Push-in teknologi – sikre, pålidelige og hurtigere tilslutninger

Eatons push-in teknologi dækker over en lang række kontaktorer, heriblandt Eatons PKZ og DIL push-in kontaktorer. Push-in teknologien fra Eaton sikrer hurtigere implementering, bedste kvalitet og nem installering, samt et bredt sortiment af tilbehør. Nogle af fordelene ved Eatons push-in teknologi er det værd at nævne, at kontaktorerne er ledningsfri, op til 50% hurtigere sammenlignet med skrueterminaler, og så er de vedligeholdelsefri.

Vi har inviteret vores Eaton ekspert indenfor, som vil give et indblik i Eatons push-in teknologi, som blandt andet inkluderer motorstartere og kontaktorer. Sortimentet dækker hele effektområdet og du kan se frem til at blive præsenteret for Eatons kontrolrelæ, PLCmotorstarteretrykknapper og afbrydere. Webinaret vil også give indblik i, hvordan produkterne kan implementeres afhængigt såvel som uafhægingt af hinanden.

På webinaret vil du få svar på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med produkterne, og som altid er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Webinaret er på dansk.

Vil du vide mere om push-in og dets muligheder? Så tilmeld dig vores gratis webinar.

Dato: 8 december
Tidspunkt: 08.00-09.00

Tilmeld