VVS´23 messe – Find lækagen når det siver og ikke først når det vælter ud!

På VVS´23 messen stand C-4127 præsenterer Elma Instruments nyheden Seba SmartEar, som er en gamechanger i forebyggende vedligehold af vores vanddistributionsnet, da den hører og indrapporterer lækagen allerede i ”sive-fasen”.

Helt unikt kommunikerer SmartEar via både LTE-M og NB-IoT, som er indbygget i den enkelte logger. Derfor er systemet helt uafhængig af eget netværk – plug-and-play installation gør produktet super nemt at arbejde med. Erfaring viser allerede, at kommunikationen opretholdes uden problem selv i dybe stophanehuller. Med flere års batterilevetid sikres stabil indrapportering til cloud software, som via AI tolker signaler, og giver varsel ved første tegn på brud. Efter udskiftning af de let udskiftelige batterier opretholdelse IP68, hvilket fremtidssikrer produktet. Installation med smartphone app giver det komplette overblik – mulighed for indlæsning af eget rørnetværk i Poseyedon cloud software sikrer let tilgang og lokalisering ved alarm.

Sænk SmartEar ned på stophanen, fastgør f.eks. med den kraftige magnet og lad softwaren identificere lækagen for dig – inden den bliver alvorlig. Det sparer mistet drikkevand, strafafgifter og forhindrer brud og forurening…

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.