HellermannTyton

Vil du reducerer din risiko for fødevare kontaminering?

Detektorbar KabelbinderDet koster kassen at standse din produktion eller at kalde dine produkter retur. Dette vil vi gerne afhjælpe med den detekterbare kabelbinder til fødevareindustrien.

Hvad har vi udviklet?
De metalholdige kabelbindere er specielt udviklet til anvendelse indenfor næringsmiddel- og medicoindustrien. En unik produktionsproces hvor der tilføres metalpigmentering, gør det muligt at opdage selv små dele i en metaldetektor. Dette gør binderen velegnet til installationer både i og omkring produktionsprocessen, da der er total spredning af metalpartikler i hele binderens længde. Se videoen lige her.

Hvad er fordelen?

  • Kabelbinderen kan benyttes som en del af din kvalitetsstyringsproces som f.eks. HACCP
  • Unik farve for visuel inspektion
  • Reducerer risikoen for kontaminering
  • Kan spores både magnetisk samt med røntgen

Se flere muligheder for detekterbare kabelbindere lige her.

Hvor anvender jeg den?
Ideel til bundtning af kabler og ledninger både i selve produktionen, men også i områder der støder op til produktionsområder. Kan indgå som en del af HACCP (Hazardous Analysis of Critical Control Point), et proaktivt proces kontrolsystem, hvor fødevarekvaliteten sikres ved reducering af risikoen for forurening med fremmedlegmer.

Kort om HACCP
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) teknikker anvendes i stigende grad i fødevareindustrien i hele verden. HACCP-principperne, som er udviklet af Codex Alimentarius af World Health Organisation kræver, at effektive fødevaresikkerhedssystemer etableres til anvendelse af systematisk vurdering af fare-og risikoanalyser.Detektorbar Kabelbinder HellermannTytonKontakt os på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
På vores hjemmeside kan du skrive dig op til vores branche relevante artikler og tips og tricks. Skriv dig op allerede i dag her.