Vi er stolte! Men hvad får kunderne ud af det?

Alcadon ApS er udnævnt til CommScope Infrastructure Elite Distributor (Service Provider) og plaketten pynter på kontoret i Nivå.

Men hvad betyder udnævnelsen egentlig? Og hvad får kunderne ud af det?

John Townley Porsborg fra CommScope siger:
”At blive anerkendt som CommScope Infrastructure Elite Distributor (Service Provider) er en understregning af den fælles forpligtelse til at skabe værdi sammen – som et team – indenfor fælles værdier, mål og kundeforpligtelser.

Alcadon ApS er valgt af CommScope til denne status på baggrund af et mangeårigt stærkt samarbejde med fokus på især FTTH markedet. Alcadon ApS har desuden et stærkt team med stort produktkendskab, løsningsorienteret produktion og lokalt lager.”

Susanne Stengade, CEO Alcadon ApS, fortsætter:
”Det er vigtigt at understrege at kunderne også får noget ud af udnævnelsen.

Det styrkede samarbejde vil blandt andet give os mulighed for at tilbyde et dybere og bredere udvalg af CommScope produkter, samt højne kompetenceniveauet og dermed klæde vores medarbejdere endnu bedre på til at kunne rådgive om Commscopes produktprogram.”

Om CommScopes Elitepartner-program:

  • Elitepartnere har en stærk mangeårig erfaring med at skabe værdi indenfor CommScopes produktprogram.
  • Alcadon ApS er den eneste Infrastructure Elite Distributor (Service Provider) i Danmark.

Kom forbi vores kontor i Nivå og se Elitepartner-plaketten, imens du får en kop kaffe og en CommScope produktsnak med en af vores medarbejdere.

Læs mere om CommScope

Susanne Stengade fra Alcadon og John Porsborg fra CommScope er begge tilfredse med udnævnelsen og ser frem til de kommende års samarbejde.