HellermannTyton

Vi er med dig hele verden rundt, når det gælder cable management

Det ligger simpelt hen i vores natur at blive ved med at optimere. Og ikke nok med det, vi udvikler industri specifikke produktserier, der hæver overliggeren i hele verden.

Så vil du også udforske vores produkter og løsninger, som gør en verden til forskel?

Så værsgod!

 

Du vil måske også interessere dig for…

Vores mission

Vi udvikler løsninger til cable management til fastgørelse, befæstigelse, installation, tilslutning, isolering, beskyttelse og identifikation af elektriske kabler og netværksløsninger.

 

Vores passion

Hver dag sætter vi os ind i det, der sker i vores kunders verden. De er vores afgørende inspiration, når vi udvikler vores produktserier.

 

Vil du have mere inspiration til din cable management?

Så er vi tilstede på en lang række markeder med et globalt netværk af lokale virksomheder og distributionspartnere. Fra handel til håndværk, fra vedvarende energi til skibsbygning, fra bilindustrien til maskinkonstruktion. Uanset hvor energien strømmer, sikrer vi, at det sker glat.

Vi gør tingene dedikeret, venligt, smart og løsningsorienteret

 

PS: Besøger du os, kan du være sikker på en venlig atmosfære og maksimal pålidelighed. Som et resultat af en europæisk tilfredshedsundersøgelse 10.000 kunder bekræftede, at vi er på det rette spor og 98 procent bekræftede, at de gerne ville anbefale os. Sådan ønsker vi, at det fortsætter og måske endda forbedres, hvor muligt.