Verdensnyhed: overspændingsbeskyttelse med Push-in

VAL-MS PT fra Phoenix Contact er verdens første type 2 transient-beskyttelse med Push-in tilslutning. Den fås til et spændingsniveau på 230/400 V og er derfor især egnet til beskyttelse af strømforsyninger i underordnede forsyningssystemer.

VAL-MS PT har to Push-in terminaler pr. pol, som giver en brugervenlig og let gennemkobling af forsyningen. Det sparer også ekstra installationsmateriale. Både fleksible og stive ledere op til et maksimalt tværsnit på 10 mm2 kan tilsluttes. Det er muligt at måle spændingen uden at demontere de enkelte ledere. VAL-MS PT har også en optisk statusindikator integreret i stikket, som viser brugeren den operationelle status for produktet.

 Hvis afstanden mellem overspændingsbeskyttelse og komponenterne, der skal beskyttes, er større end 10 meter, anbefaler IEC standarden 60364-5-53 ekstra overspændingsbeskyttelse. Det er nu betydeligt nemmere at følge denne anbefaling ved at installere en ekstra transient-beskyttelse som VAL-MS PT. Den fås både med og uden fjernmeldekontakt.

Med Push-in tilslutningsteknologi fra Phoenix Contact får man en hurtig installation og ensartet tilslutningsteknologi i hele styretavlen. Løbende tests og kontrol af tilspændingsmoment hører nu fortiden til.

Få overblikket