Vær med, når Eaton inviterer til gratis webinarer

I løbet af foråret inviterer Eaton til massere af gratis webinarer. Deltag i de live webinar og lær i samspil med vores eksperter mere om Eatons produktsortiment. På webinarerne vil deltagerne blive  præsenteret for spændende produkter, nyttige værktøjer, nyheder og meget mere.

Du kan her se en oversigt over de kommende webinarer:

18 marts: Beskyt dine anlæg mod lyn og overspændinger!
Eatons overspændingsbeskyttelse (Surge Protection Device, ”SPD”) er designet til effektivt at beskytte mod intern og ekstern overbelastning, og SPD minimerer derved sandsynligheden for overbelastning og gnister, som kan forårsage farlige situationer.
På dette webinar får du en praktisk gennemgang af vores produkter, og vejledning i hvordan du finder de rigtige produktløsninger til dine kunders behov.

22 april: Lille knap, stor indflydelse – Eatons E-stop!
Med sit innovative belysningssystem og dets kompakte, pladsbesparende design, skiller Eatons nye Small E-Stop sig ud fra andre nødstopknapper. Eatons nye nødstopsknap kombinerer funktionalitet, sikkerhed og kompakt design.
På webinaret vil vi give indblik i Eatons E-stopknap og dens tekniske specifikationer, og du vil få svar på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med montering.

10 juni: Motorstyring op til 2600A – Kontaktorer fra DIL-serien
På vores webinar om motorstyring præsenterer vi Eatons populære kontaktorsortiment, som dækker hele effektområdet fra små minikontaktorer på 7A og op til vakuumkontaktorer på 2600A. Fordele ved Eatons kontaktorer kan bl.a. nævnes hurtigere implementering, forbedret kvalitet til maskiner og elektriske systemer, nem installering og bredt tilbehørssortiment.
Vores ekspert vil på webinaret gennemgå produkternes tekniske detaljer, montering samt anvendelse.

Du kan læse mere om alle Eatons webinarer samt tilmelde dig lige her.