Elma Instruments A/S

Tramex CMEX5 – alt i en fugtmåler

Nu præsenterer Elma Instruments det nyeste inden for professionel fugtmåling. Tramex CMEX5 er en ny smart og robust multi fugtmåler. Instrumentet er designet for brug til mange forskellige opgaver indenfor bl.a. gulvbranchen, byggeri, bygningsinspektion, skadeservice og indeklima.

CMEX5 er forsynet med Tramexs unikke ikke destruktive målesystem, som med et lavfrekvenssignal og uden huller og beskadigelse måler fugt i beton og andre byggematerialer. Resultatet vises i det store belyste display, og instrumentet er kalibreret så det stemmer overens med ”tørre- og veje-metoden”.

Med forskellige eksterne prober kan der også måles fugt i byggematerialer, både med indstiksmåling eller ved boring af huller i f.eks. betongulve. Instrumentet måler efter gængse internationale standarder som f.eks. ASTM F2170, NS3511 og BS 8201, 8203, 5325.

Med indstiks-, nåle- og hammerprober kan der ligeledes også måles fugt i træ og andre materialer. For optimal nøjagtighed, kan der i Instrumentet vælges mere end 500 forskellige træsorter.

Tramex CMEX5 er desuden forsynet med indbygget hygrometer sensor, som bl.a. måler temperatur, relativ luftfugtighed, dugpunkt samt vand idenhold (g/kg luft). Instrumentet kan også forsynes med en række eksterne fugt prober for bl.a. indstik i materialer, måling i hulrum, bagved paneler osv. Bemærk bl.a. den unikke kun 4 mm tykke RH probe, som er velegnet ved måling igennem fuger, bagved paneler eller ved rørgennemføringer.

Instrumentet kan via Bluetooth kommunikere med den smarte Tramex App for både iOS og Android, hvor alle målinger kan vises i tal og grafer, ligesom der kan tages fotos og sendes dokumentation.

I kombination med teleskophåndtaget og appen er det særdeles nemt, at måle og aflæse fugt på loft eller gulv uden at skulle bruge stige eller kravle på knæ. Så men den nye Tramex CMEX5 har du et super multi fugt instrument med rigtig mange muligheder. Tramex CMEX5 leveres i taske inkl. RH-sensor samt den indbygget ikke destruktive overflade sensor. Øvrige prober bestilles separat.

Kontakt Elma Instruments for yderligere oplysninger. http://www.elma.dk / 70221000