Tip 5: Sikkerhed frem for alt!

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på funktionel sikkerhed.

Netværk af alle enheder i en digital fabrik inkluderer også funktionel sikkerhed. Her skal sikkerhedsløsningerne yde den ideelle beskyttelse for både mennesker og systemer.
Med cloud-baseret dataopsamling kan du analysere dine operative processer, optimere maskiner hvad angår ergonomi samt overvåge slid på dele i realtid. Alle sikkerhedsprodukter bør være SIL-certificerede og karakteriseret af deres enkel konfiguration og installation.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

COMPLETE line systemet omfatter et skalérbart udvalg af sikkerhedskomponenter:
Simple sikkerhedsrelæer forbinder sensorerne direkte med aktuatorerne. Konfigurerbare sikkerhedsrelæer erstatter klassisk hardware-fortrådning med en intuitiv softwareløsning. SafetyBridge Technology muliggør overførsel af sikkerhedsrelevante data på tværs af standard kommunikationsnetværk. Sikkerhedscontrollere til komplekse opgaver og de allerhøjeste sikkerhedskrav med et stort antal I/O’er afrunder COMPLETE line systemet indenfor funktionel sikkerhed.

Feature: SafetyBridge Technology
Realisér decentrale sikkerhedsløsninger med SafetyBridge Technology. En sikkerhedscontroller er ikke påkrævet og det afhænger ikke af det anvendte netværk. Teknologien er integreret i Inline og Axioline F I/O-systemerne og er kompatibel med alle buskoblere i disse systemer. De sikre I/O’er er installeret med standard I/O’erne, der er distribueret inde i udstyret.

Systemet består af sikre indgangs- og udgangsmoduler og et logikmodul. Sidstnævnte indsamler og udsender sikre signaler. Det genererer og overvåger den sikkerhedsrelevante SafetyBridge overførselsprotokol og bearbejder forbindelserne med den parametrerede sikkerhedslogik. Logikmodulet har dermed rollen som sikker controller.

Få overblikket over styretavlens functional areas.