Tip 4: Signalbehandling serveret på et sølvfad!

Del design af styretavlen op i funktionsområder

Del design af styretavlen op i funktionsområder og bevar overblikket i hele processen. I denne uge er der fokus på signalbehandling.

Uanset om din løsning kræver kobling, isolering, overvågning, forstærkning eller multiplicering skal du have fat i en løsning inden for signalbehandling, der lever op til alle krav – det vil sige alt fra universelle relæsystemer til standard applikationer, over meget kompakte relæmoduler som interfaces til kontrol, hele vejen til signalbehandling med eller uden netværkstilslutning. Yderligere skal du forholde dig til løsninger inden for funktionel sikkerhed og eksplosionsbeskyttelse til støjfri signaloverførsel.

 

 

Løsningen først – produkterne bagefter

COMPLETE line har sikre og pålidelige løsninger til tilslutning af controlleren til periferien. Systemkabling minimerer fortrådningsarbejdet mellem controller og periferi med formonterede og testede kabler. De 6 mm brede relæer udfylder rollen som I/O signalbehandler. Et omfattende program af signalkonvertere fås til fejlfri overførsel af analoge signaler.
Overspændingsbeskyttelsesmoduler, der er specielt udviklet til MCR-applikationer, garanterer tilgængelighed, selv under barske betingelser. Signalkonvertere med bus- og netværkstilslutning overfører signaler sikkert i industrielle netværk.

Feature: Programmérbare logikrelæer til alle applikationer
Relæsystemet PLC logic er det første til at kombinere logik, interface og periferitilslutningsniveauer i en enkelt løsning. Du kan koble og kontrollere I/O-signaler med blot et kompakt system og kombinere logikmodulet med de tilhørende relæ- og analoge moduler.
PLC-INTERFACE relæsystemet er den kraftige grænseflade mellem controller og system I/O-komponenter. PLC-INTERFACE systemet har et omfattende udvalg af ultrasmalle, stikbare relæer og solid-state relæer samt sensor/aktuator varianter, koblingsmoduler og filterserier til specielle applikationer. PLC-INTERFACE og systemkabling giver dig en hurtig og stikbar tilslutning af controller og perifere enheder.

Få overblikket over styretavlens functional areas