Tilslutningsparate fordelerblokke med fleksibel montage

Produktfamilien PTFIX fra Phoenix Contact er nu udvidet til at omfatte et nominelt tværsnit på 10 mm2.

Tilslutningsparate fordelerblokke med fleksibel montage

Fordelerblokkene med værktøjsfri Push-in tilslutningsteknologi kan frit konfigureres og kan anvendes med det samme. Pak ud, tilslut, færdig!

Med de tilslutningsparate fordelerblokke uden manuel brokobling kan man opnå tidsbesparelser på op til 80%. Alle fordelerblokke kan placeres på linje og brokobles med standard stikbare broer fra rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete. De fås i 11 farver til DIN-skinne-, direkte- eller klæbemontage. Tværgående montage på DIN-skinnen sparer 50% af den plads, der normalt er behov for. De nye adapterskinner til CrossPowerSystem muliggør fleksibel montage af fordelerblokkene i strømfordelingstavlen.

Phoenix Contact tilbyder den webbaserede PTFIX konfigurator, så du kan lave skræddersyede fordelerblokke. Konfiguratoren er enkel at benytte og guider brugeren gennem processen med indtastning af de ønskede egenskaber, som for eksempel antallet af positioner, montagemetode, farve og opmærkning. Sammen med en kalkulator til beregning af omkostninger har konfiguratoren også en enkel bestillingsproces via en integreret forbindelse til Phoenix Contacts e-shop.

Mere om PTFIX fordelerblokke