Termoprinter til industrielle applikationer

Den nye generation af termoprintere fra Phoenix Contact producerer hurtigt og pålideligt industrielle identifikationsmærker af høj kvalitet. 

Printersystemerne har et imponerende integreret farve touch display, som guider dig intuitivt og enkelt gennem menuen med tydelige symboler. Thermomark Card 2.0 printer mærkningsmateriale i kort- og arkformat. Thermomark Roll 2.0 er en alsidig, effektiv rulleprinter til et stort udvalg af mærkningsmaterialer i rulleformat.

Fordelen ved termoprinterteknologi er den vedligeholdelsesfri drift. Automatisk detektering af materiale i Thermomark Card 2.0 sikrer optimale printeropsætninger og forebygger printfejl. Thermomark Card 2.0 printer mærker i kortformat på blot 8 sekunder. Printopløsningen er 300 dpi. Thermomark Roll 2.0 bearbejder også materialer til opmærkning af klemmer, ledere, kabler, komponenter og systemer med en printopløsning på 300 dpi ved en maksimal printbredde på 105 mm og længde på 1000 mm. Den enkle betjening af begge printersystemer er forklaret i beskrivende instruktionsvideoer, som du kan se på printerens display.

Mærkningssoftwaren PROJECT complete kontrollerer enkelt og fleksibelt de to termoprintere og andre mærkningssystemer fra Phoenix Contact.

Læs mere om MARKING system