TCP DC termomagnetiske sikringer: kompakt plug-and-play løsning

TCP DC termomagnetiske sikringer fra Phoenix Contact er et godt alternativ til fladsikringer. Programmet tilbyder en optimal overbelastningsbeskyttelse til forskellige applikationer med to karakteristikkurver.

TPC DC termomagnetiske sikringer gør det muligt nemt at genstarte udløste kredsløb. De udløste kanaler kan hurtigt og tydeligt identificeres med visuel identifikation og kan omgående genindkobles. I modsætning til konventionelle termomagnetiske sikringer er det ikke nødvendigt at udskifte sikringen. Det reducerer service på stedet og sparer tiden med at lede efter den rigtige sikring at erstatte med. TCP DC opbygningen er også designet til at beskytte mod utilsigtet nulstilling.

TCP DC produktfamilien har samme tilslutninger som kommercielt tilgængelige fladsikringer. Det betyder, at eksisterende systemer nemt kan retrofittes. Lige som ved fladsikringer er de forskellige nominelle strømme farvekodede. De korrekte stik kan nemt identificeres og tildeles. Med to forskellige karakteristikkurver at vælge imellem kan overbelastningsbeskyttelsen tilpasses optimalt til de tilsluttede belastninger. Det nominelle effektområde på 5 til 40 A afdækker på bedste vis den grundlæggende beskyttelse.

Mere information om elektroniske sikkerhedsafbrydere