Tavle- og komponent opmærkning!

Søger du efter et fleksibelt og billigt alternativ til graverede tavleskilte og resopalskilte, du ellers bestiller hos underleverandøren? Så læs med her!

Hvad er det lavet af?
Vores panel labels fra Helatag er holdbare labels fremstillet af et tykt materiale der er udviklet til at erstatte graverede plastskilte, og det er ikke nødvendigt med ekstra holder.
Stærk lim med skumbagsider sikrer dig optimal klæbeevne på ujævne overflader, og de runde hjørner sikre dig bedre langvarig klæbeevne. Se udvalget af panel labels fra Helatag her.

Panel labels mrk. Helatag fra HellermannTyton

Hvordan ser de ud?
De skinnende hvide og sølvfarver er velegnet til industrielle tavler, sikrings- og dataskabe og generel udstyrsopmærkning. Specielle størrelser og farver fås også – du spørg bare efter Helatag her:
Helatag giver dig en skarp og klar professionel udseende label, der let designes med TagPrint Pro Software.

Label Software TagPrint Pro fra HellermannTyton

Du er også velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du skrive dig op til vigtig viden, tips og tricks. Skriv dig op allerede i dag lige her.