Strømforsyning med SIL certificering

De nye QUINT Power strømforsyninger fra Phoenix Contact gør det muligt for dig at opnå høj driftssikkerhed, selv for krævende applikationer.

Plus-versionen med beskyttende coating og ATEX/IECEx godkendelse muliggør anvendelse i potentielt eksplosive områder (zone 2). Den har en integreret afkoblings MOSFET og dobbelt overspændingsbeskyttelse med SIL 3 certificering.

Den statiske boost, som giver op til 125% af den nominelle strøm i en længere periode, muliggør enkel systemudvidelse. Store belastninger kan også nemt startes, takket være det dynamiske boost, som giver op til 150% af den nominelle strøm i 5 sekunder. Med en buffertid ved strømsvigt på mindst 20 ms og integreret gasafleder til høj elektrisk støjimmunitet op til 6 kV har komponenten en robust indgangsside. Den omfattende signalering med analog-, digital- og relækontakter giver en forebyggende funktionsovervågning. Den registrerer kritisk driftsstatus, før fejlen opstår. Takket være det brede temperaturområde fra -40 oC til +75 oC er Plus-versionen også egnet til anvendelse under ekstreme omgivende betingelser.

På HI-messen 1-3. oktober har du mulighed for at få et detaljeret indblik i vores program af strømforsyninger. Besøg os på stand E4040.

 

Få overblikket og se produktliste

Se hele programmet inden for strømforsyninger og UPS