Store fordele i vente med ny uafbrudt strømforsyning fra Eaton

Søborg – Power Management virksomheden Eaton introducerer i dag Eaton 91PS; et enkeltfaset alternativ til Eatons nuværende markedsførende 93PS-serie af uafbrudte strømforsyninger (UPS). Begge serier er beregnet til anvendelsesområder hvor effektivitet, pålidelighed, sikkerhed og skalerbarhed har højeste prioritet. Den nye Eaton 91PS med en enkelt fase har en nominel effekt på 8 til 30 kW, mens Eaton 93PS med tre faser fås med 8 til 40 kW. Eaton 91PS- og 93PS-produkter er de mest avancerede UPS’er i deres produktserier. De giver høj tilgængelighed til lavere ejeromkostninger for serverrum, små datacentraler og missionskritiske it-programmer, fx i sundhedssektoren, teleindustrien, søfartsindustrien og industrielle anvendelsesområder. De nye modeller er fra september 2018 tilgængelige i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Eaton 91PS og 93PS giver de laveste samlede ejeromkostninger i UPS-branchen. Begge produktserier er baseret på førende teknologier for at give større effektivitetsniveauer på over 96 procent i normal konverteringstilstand. Det kan give besparelser på omkring 7.500 DKK om året sammenlignet med en model på 30 kW, der kører med en effektivitet på 94 procent. Takket være en power factor på 1,0 giver 91PS og 93PS 25 procent mere reel effekt end tilsvarende UPS’er, hvilket sikrer højere energieffektivitet.

Desuden benytter denne serie to af Eatons nøgleteknologier til at opnå endnu højere effektivitet: Eatons Energy Saver System (ESS) gør det muligt for Eaton 91PS og 93PS at opnå energiniveauer på op til 99 procent og fordoble de mulige besparelser hvert år. ESS er det mest gennemprøvede og pålidelige energisparesystem på markedet med mange års brug og installationer til forskellige formål på bagen. Selv i forhold til ekstremt høj dobbeltkonverteringseffektivitet kan ESS-tilstand reducere tabene med yderligere 74 procent med en typisk UPS-belastning. Eatons Variable Module Management System (VMMS) gør det lettere at opnå en høj effektivitet selv når UPS-belastningsniveauerne er lave, hvilket er typisk for redundante UPS-systemer.

Eatons 91PS- og 93PS-serier har flere funktioner, der er unikke for Eaton og er fremstillet med henblik på at levere den bedst mulige tilgængelighed for kritisk infrastruktur. Her er nogle eksempler:

  • Hot Sync er Eatons patenterede teknologi til belastningsdeling mellem UPS’er, der eliminerer et ”single point of failure” i et UPS-system
  • Advanced Battery Managementsystem (ABM) giver intelligent opladning og forlænger batteriernes levetid
  • Med udskiftelige og skalerbare strømmoduler, der kan udskiftes eller tilføjes, mens andre moduler fortsætter med at beskytte belastningen, fjernes behovet for at bruge bypass til vedligeholdelse eller tilførsel af mere kapacitet til systemet
  • Den indbyggede redundans, der kan opnås ved hjælp af en enkelt enhed, fjerner behovet for parallel drift
  • Kan virtualiseres: Eaton 91PS- og 93PS-serierne understøtter Eatons IPM-software (Intelligent Power Management), der bruges til at overvåge og styre UPS’en som en integreret del af el-og it-infrastrukturen

Begge serier har også funktioner, der gør dem sikre at installere og bruge takket være forhåndsfremstillede, -afprøvede og -installerede sikkerhedskomponenter, såsom backfeed-beskyttelse og ultrahurtige sikringer i den statiske switch. Udstyr, som også giver lavere installationsomkostninger, da yderligere udstyr ikke er påkrævet for at leve op til kravene i forbindelse med UPS-standarder.