Stor efterspørgsel sikrer Eatons produkter i Tekniq-appen

Ny opdatering af Tekniq arbejdsgivernes app, Tekniq El, betyder, at du nu kan finde Eatons produkter i appen. Dermed bliver det nemmere for Eatons kunder at dimensionere installationer og overholde sikkerhedsstyrelsens reglement.

En ny opdatering af den populære Tekniq-app, Tekniq El, der har mere end 20.000 brugere, skal nu hjælpe installatører med at spare tid og sikre korrekt overholdelse af Sikkerhedsstyrelsens seneste el-sikkerhedsregler. Samtidigt er en lang række produkter blevet tilføjet til appen, herunder power management-virksomheden Eatons sortiment inden for både automatsikringer og smeltesikringer.

”Vi er derfor rigtig glade for, at Eatons produkter nu er at finde i Tekniq-appen, så vores kunder også kan få glæde af værktøjet. Opdateringen er sket efter ønske fra appens brugere, og det har også længe være et ønske fra Eatons side, at vores sortiment skulle repræsenteres,” siger Martin Skallerup, der er Key Account Manager for Power Distribution hos Eaton i Danmark.

Appen, der har eksisteret siden 2018, gør det nemmere for installatører at dimensionere deres installationer og overflødiggør manuelle beregninger. Med den seneste opdatering af appen er det nu muligt at dimensionere helt op til 63A på stedet uden at skulle lave beregninger hvis man anvender automatsikringer og helt op til 250A ved anvendelse af smeltesikringer.

Samtidigt gør appen det let at dokumentere overholdelsen af sikkerhedskravene: Med få klik kan alle udregninger og dokumentation samles i en pdf-rapport, der kan sendes til en valgfri mailadresse eller deles direkte via Dropbox eller lignende.