HellermannTyton

Stiller du krav til dine kabelbindere/strips?

Kabelbinder SpeedyTie fra HellermannTytonStrips / kabelbindere og fastgørelse skal i dag opfylde en bred vifte af krav – fra simpel bundtning af kabler til absolutte specielle anvendelser under ekstreme forhold.

I HellermannTyton sætter vi standarder for produktion af genoplukkelige kabelbindere. Se fx vores kabelbinder med hurtigudløser ,,Speedy-Click”: Speedy Tie.

SpeedyTie er udviklet til applikationer, hvor der behøves en midlertidig og sikker fastgørelse. Velegnet til brug i elektriske og VVS-installationer samt til byggeri og anlægsarbejde. Se udvalget her

Det får du:

  • Let at åbne og lukke
  • En genoplukkelig og genanvendelig kabelbinder
  • Klarer belastninger op til 888 N (ca. 90 kg)
  • 750 mm lang til anvendelse i en bred vifte af applikationer
  • Kan anvendes til parallel bundtning
  • Let at håndtere med handsker på
  • Tilgængelig i signalgul og sort

Se videoen her

Kabelbinder SpeedyTie fra HellermannTytonPatenteret, høj kvalitet og genoplukkelig!
Den patenterede SpeedyTie er egnet til en bred vifte af opgaver, herunder til byggeri og elinstallationer samt til hobbyformål.
SpeedyTie er genoplukkelig men alligevel en meget stærk kabelbinder, der kan benyttes til såvel midlertidige som fast installationer. Se specifikationerne her

Med højkvalitets kabelbindere og fastgørelseselementer tilbyder HellermannTyton systemløsninger, som imødekommer stort set enhver udfordring.

Kontakt os allerede i dag, for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.