SmartWire-DT-blokmoduler åbner for nye muligheder for at øge effektiviteten af perifert udstyr til maskin- og systembyggere

Eaton udvider sin portefølje af det intelligente lednings- og kommunikationssystem SmartWire-DT med tilføjelsen af en række kompakte IP67 I/O-blokmoduler. Med disse moduler giver power management-virksomheden maskin- og systembyggere mulighed for hurtigt og nemt at integrere et større antal sensorer og aktuatorer i en SmartWire-DT-serie. Fordelene i forbindelse med SmartWire-DT-filosofien såsom væsentligt lettere planlægning, projektplanlægning, ledningsføring, indledende drift og vedligeholdelse bliver således konsekvent udvidet til også at omfatte brug uden for styretavlen med de nye IP67-produkter.

To designstørrelser giver mulighed for tilslutning af op til otte eller 16 sensorer eller aktuatorer via fire eller otte M12-stik. Ud over 24 V-udgangsstrøm med 0,5 A fås der enheder med 2 A-udgangsstrøm. Disse aktiverer aktuatorer såsom ventiler, der indkobles direkte. Hvis den eksterne spændingsforsyning svigter, bevares kommunikationsforbindelsen og statussen for de anvendte indgange, fordi energiforsyningen hertil er sikret via SmartWire-DT-linien. Detaljeret diagnosticering understøtter fejlfinding.

Porteføljen af enheder, som allerede kan sluttes til SmartWire-DT, spænder inde i kontrolskabet fra kommando- og signalanordninger, kontaktorer og motorbeskyttelsesafbrydere, moduler til sikringsovervågning, softstartere, speed startere, frekvensomformere og sikringsafbrydere til maksimalafbrydere. Uden for kontrolskabet er IP67 I/O-moduler (T-stik) tilgængelige for tilslutning af individuelle digitale og analoge processignaler.

Eaton giver tryg og pålidelig support til planlægningen og den indledende drift af SmartWire-DT-netværket ved hjælp af SWD-Assist-softwaren. Placeringen af alle SmartWire-DT-komponenterne via gateway diagnosticerings grænsefladen gør det nemt at sætte det installerede netværk i drift uden at forbinde PLC’en.