Smal beskyttelse til sensitive målinger

Programmet af overspændingsbeskyttelseskomponenter fra Phoenix Contact, TERMITRAB complete, er blevet udvidet med den nye TTC-6P-4 beskyttelsesenhed til følsomme 4-leder målinger.

Med en bredde på blot 6 mm beskyttes fire signalledninger mod overspændinger. De nye produkter med det beskyttende 4-leder kredsløb kan for eksempel anvendes til meget præcise temperatur- og vægtmålinger, hvor de målte værdier ikke må forfalskes af ledningerne.

Takket være den optiske overvågning kan beskyttelsesenheden enkelt og uden yderligere fortrådning eller programmering integreres i fjernsignaleringskoncepter. Den modulære konstruktion med beskyttelsesstik og grunddel muliggør hurtig udskiftning uden værktøj i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde. Under udskiftning påvirkes målesignalet ikke. Beskyttelseskomponenten fås med Push-in- eller skruetilslutningsteknologi. TERMITRAB complete er produktfamilien fra Phoenix Contact, som har de smalleste overspændingsbeskyttelseskomponenter til måle-, styrings- og kontrolteknologi.

 

Mere om overspændingsbeskyttelse

Se Highlights 2020