HellermannTyton

Slut med brud pga. skarpe kanter!

Kantbeskyttelse EdgeGuard fra HellermannTytonOplever du brud fordi dine ledninger, slanger eller rør skal over metalkanter, efter boring eller udstansning? Så er kantbeskyttelse fra EdgeGuard vejen frem!

Hvor kabelbeskyttelse er nødvendig, er der unikke krav.
Kabelbeskyttelse i anlæg og maskinkonstruktion kræver høje niveauer af mekanisk resistens og slidstyrke, og de færreste kabler kan i sig selv, opfylde de krav der stilles i dag i henhold til slidstyrke, trækstyrke og formfasthed samt slagstyrke, uden at have passende kabelbeskyttelse.

Kantbeskyttelsen fra EdgeGuard anvendes netop til beskyttelse af kabler, ledninger og slanger der føres over skarpe kanter, så de ikke beskadiges. Du kan se mere om kantbeskyttelse fra EdgeGuard her.

Ikke nok med at du sparer tid, da du undgår reparationsarbejde, men du opnår også:

  • Fleksibelt at arbejde med
  • Det er let for dig at montere
  • Fremstillet af højkvalitets PVC
  • Beskyttelse dine kabler, ledninger eller rør, ved montage over skarpe kanter
  • Ideel til den elektriske industri, fx tavler, hvor der skal føres gennem åbninger med skarpe kanter.
  • HellermannTyton leverer til grossisterne, så du kan bestille alt ét sted.
  • Kvaliteten er dokumenterbar.

Få mere info om EdgeGuard her
Kantbeskyttelse EdgeGuard fra HellermannTyton

HellermannTyton opfylder ikke kun alle nuværende standarder for kabelbeskyttelse. Produkterne giver desuden den bedst mulige kabelbeskyttelse der findes på markedet i dag.

Så er tidsbesparelse og kvalitet af værdi for dig, så er det helt sikkert hos HellermannTyton du skal gå på opdagelse. Find en oversigt over brancher her:

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.