SIMARIS Suite & nye versioner af SIMARIS dimensionerings-værktøjerne

Vi har netop frigivet nye versioner af vores gratis SIMARIS planlægningsværktøjer, som du kvit og frit kan downloade og anvende i alle dine dimensioneringsopgaver.

  • SIMARIS project V6.0 til bestemmelse af pladsbehov for distributionstavler og transformere samt oprettelse af udbudsspecifikationer, BIM-data m.m.
  • SIMARIS curves V6.0 i ny dansk version, til visualisering og sammenligning af udløser kurver, samt kurver for strømbegrænsning og energigennemslip for Siemens beskyttelsesudstyr.
  • SIMARIS design V9.2 i ny dansk version, til dimensionering af alle former for elinstallationer og i henhold til DS/HD60364

 

Alle værktøjer er nu samlet i SIMARIS Suite, hvorfra du altid kan installere og aktivere de nyeste versioner af softwaren. SIMARIS Suite holder dig og dine programmer opdateret og giver også direkte adgang til alle online værktøjer – SIMARIS Toolbox.
Desuden finder du i SIMARIS Suite, nyttige nyheder, supportdokumenter, tutorials, links til videoer m.m.

Efter engangs-registrering kan du fortsat og helt gratis anvende alle værktøjer.
Hvis du har spørgsmål til installation eller brugen af værktøjerne, er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til Jesper Stjernholm Laursen.

God fornøjelse med dit videre arbejde med SIMARIS Suite og de nye versioner af SIMARIS værktøjerne.

Tryk herunder for direkte download af SIMARIS Suite! http://www.siemens.com/simaris