Schneider Electric lancerer nye LK designstikdåser i høj kvalitet

Ny serie stikdåser til professionel og privat brug. Gennemtænkt design og varianter med USB-udtag til opladning gør dem oplagte overalt, hvor der er brug for flere udtag

Schneider Electric udvider sortimentet af praktiske løsninger til hjemmet, kontoret og mødelokalet med en ny serie 230V stikdåser uden jord.
Sortimentet er kendetegnet ved høj kvalitet, flot og praktisk design og en diskret afbryderknap med lys, der hjælper med at spare på strømmen.

Stikdåserne fås i flere forskellige varianter, som alle har 1,5 meter ledning:
– To størrelser – til tre eller fem stikpropper
– To farver – hvid eller koksgrå
– Med eller uden to USB-udtag til opladning af smartphones og tablets

Varianten til fem stikpropper fås desuden med en elegant aluminiumoverflade, som giver stikdåsen et eksklusivt udseende.

De nye LK designstikdåser skiller sig ud med et gennemtænkt design, som giver plads til det hele, også strømforsyninger til elektronisk udstyr.
Udtagene passer til alle almindelige stikpropper på det danske marked. Både flade og runde med to faseben, Schuko-stikpropper og runde stikpropper med jordben.
Alle udtag er forsynet med pillesikring.

Oplader og beskytter mobile enheder
Varianten med to USB-udtag er perfekt, når man også har brug for at få strøm på de mobile enheder og kun har USB-ledningen, men ikke strømforsyningen, inden for rækkevidde.

Med en samlet ladekapacitet på 2,4 ampere kan LK designstikdåsen oplade to smartphones samtidig, hurtigoplade en enkelt smartphone eller oplade en tablet.
USB-udtagene har desuden indbygget beskyttelse mod overstrøm, overspænding og kortslutning.

De nye LK designstikdåser er egnede til både privat og professionel brug – også hvor der er brug for at forsyne apparater med højere effekt. Stikdåserne er nemlig mærket til hele 16 ampere og håndterer en samlet effekt på 3.680 watt.

LK stikdåser dåser kan købes hos grossister og i udvalgte byggemarkeder nu.

Se de forskellige varianter her: https://www.lk.dk/privat/inspiration/gor-det-selv/lk-designstikdaase/