Schneider Electric klar med nyt sortiment af arbejdslys til fagfolk og gør-det-selv’ere

Thorsman arbejdslamper er gennemtænkte, robuste og klar til enhver opgave på byggepladsen og i hjemmet – uanset størrelse. Sortimentet er bredt og består af professionelle LED-lamper i flere størrelser og med smarte detaljer. Serien er senest opgraderet med en ny genopladelig version af lampen.

Håndholdt. Stående. Liggende. Hængende. Med og- uden ledning. På stativ – eller i panden. Hver opgave stiller sine særlige krav til arbejdslyset.

Derfor introducerer Schneider Electric et opgraderet sortiment af Thorsman arbejdsbelysning med en serie LED-lamper, som giver det rigtige lys til både fagmandens og gør-det-selv’erens opgaver. Både de store og de små.

Thorsman arbejdslamper fra Schneider Electric udnytter den nyeste LED-teknologi, som giver kraftigt, ensartet lys og lang levetid. Designet er gennemtænkt, brugervenligt og ergonomisk med smarte detaljer, der gør arbejdet lidt lettere hver eneste dag.

Det opgraderede sortiment byder på et bredt udvalg af særdeles robuste lamper. De tåler at blive brugt overalt – også i varme, kolde, fugtige eller støvede omgivelser. Thorsman arbejdslamper fås i følgende varianter:

  • Thorsman 17W kompakt, genopladelig LED-lampe med 750 eller 1.500 lumen og driftstid på op til tre timer på en opladning
  • Thorsman 18W med 1.500 lumen
  • Thorsman 30W med 2.850 lumen og 230V strømudtag på bagsiden
  • Thorsman 50W med 3.850 lumen og to 230V udtag
  • Thorsman Mini 1,3W genopladelig lampe i lommestørrelse med 55 eller 110 lumen, driftstid på op til fem timer, krog til ophængning, klemme til bælte og kraftig magnet til fastgørelse på metal. Lampen kan drejes 180 grader
  • Thorsman Top-view 2W genopladelig pandelampe med bred, 180 graders oplysning af arbejdsområdet, 80 eller 160 lumen, driftstid på op til seks timer og smart, håndfri tænd/sluk ved hjælp af sensor

Sortimentet omfatter også et robust, tre-benet teleskopstativ, som er nemt at klappe sammen til transport. Stativet passer til Thorsman 18W, 30W og 50W, og et nyt design gør, at lampen monteres direkte på stativet. Med et beslag er det desuden muligt at montere to lamper på stativet.

De nye Thorsman arbejdslamper kan købes hos grossister og i byggemarkeder nu.