Schneider Electric introducerer en ny serie af gruppetavler: Resi9 CX

Schneider Electrics nye Resi9 CX gruppetavle

Et gennemtænkt design kan gøre en verden til forskel for travle elektrikere, som vil arbejde mere effektivt når de monterer tavler.

Derfor introducerer Schneider Electric en ny serie gruppetavler i et moderne design, som sætter en ny standard for montagevenlighed: ResiCX.

Resi9 er Schneider Electrics omfattende sortiment serie af højkvalitets el-materiel til boliginstallationer, og den nye tavleserie CX byder på et gennemtænkt design med flere smarte detaljer, som letter elektrikerens arbejde.

“Først og fremmest kan den dobbeltisolerede bagplade adskilles fra resten af tavlen, så elektrikeren nemt kan skrue pladen fast på væggen og føre kablerne igennem. Herefter er det nemt og hurtigt at fastgøre tavlen til bagpladen,” forklarer Thomas Kvist, som er ansvarlig for tavlemateriel hos Schneider Electric Danmark.

Men ResiCX byder på flere smarte detaljer, som alle er med til at lette arbejdet.

Aftagelige DIN-skinner

Aftagelige DIN-skinner gør det muligt for elektrikeren at samle og montere hver række komponenter på forhånd, fx på arbejdsbordet. Desuden har ResiCX mere plads bag DIN-skinnen og en nydesignet jordklemme med fjeder.

“Vi har udviklet Resi9 CX med et skarpt øje på at gøre elektrikernes arbejde lettere. Arbejdet med at samle og montere tavler kan være ret tidskrævende, men med et installationsvenligt design kan elektrikerne frigøre kostbar arbejdstid og blive endnu mere effektive,” siger Thomas Kvist.

Elegant design

Også på de ydre linjer skinner det tydeligt igennem, at Resi9 CX er en nydesignet tavle. Den hvide indkapsling skiller sig både ud med elegant afrundede hjørner og valget mellem frontlåg i hvid eller transparent plastic.

Resi9 CX fås i fire størrelser fra en til fire rækker.

“Der er en ResiCX tavle til langt de fleste boligstørrelser. Og hvis der er behov for større installationer, kan flere ResiCX-tavler bygges sammen med samlebeslag,” siger Thomas Kvist.

Se Resi9 CX ved at klikke her

 

Pressemeddelse hentet fra Schneider Electric