HellermannTyton

Så skal der krympes!

Krympeslange ShrinKit 321 universal fra HellermannTytonMed ShrinKit 321 har HellermannTyton sat en ny standard på varmekrymp. ShrinKit krympeslanger dækker et stort område af kabelstørrelser, på grund af det høje krympeforhold på 3:1. Disse produkter erstatter flere forskellige størrelser krympeslanger, og kan benyttes til stort set alle arbejdsopgaver. Det er let at vælge det rigtige produkt, eftersom krympeslangerne er tydeligt mærket i hvert rum med størrelse, længde og antal. Se dem her.

Du kan gøre mange ting med krympeslanger
Udover at være fortrinlige til isolering og beskyttelse mod slid, kemikalier og ekstreme vejrforhold, så kan de ligeledes bruges til bundtning, farvekodning og belastningsaflastning. Se mere om ShrinKit 321 Universal-PO-X-MIX lige her.

Tjek lige fordelene her:

  • Smart og genanvendeligt sæt
  • Mange størrelser i 5 farver og forskellige længder
  • 975 afskårede stykker
  • Til isolering, bøjebeskyttelse og identifikation
  • Kan genanvendes til opbevaring af søm, skruer, fiskekroge mm.
  • Størrelse på rum kan ændres ved at flytte gule skillevægge
  • Læs mere her

Krympeslange ShrinKit universal fra HellermannTytonDenne æske indeholder et stort udvalg af krympeslange i forskellige størrelser, farver og længder. Med 272 afklippede længder foretrækkes denne æske af professionelle brugere. Æsken genfyldes ved at bestille refillpakker der indeholder komplette sæt. Læs mere her.

ShrinKit 321 æsker findes i flere udgaver:

Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.