Quint DC UPS til industrielle netværk

 

Den nye Quint DC UPS afbrydelsesfri strømforsyning kan integreres i eksisterende netværk og kan fortsætte med at forsyne systemer uden afbrydelse i tilfælde af strømafbrydelse.

Den kan nemt og fleksibelt integreres i dit netværk takket være det indbyggede interface til PROFINET, EtherNet/IP™, EtherCAT eller USB. Enheden fås med alle netværksteknologier i hver af de fire performanceklasser 5A, 10A, 20A og 40 A.

Det intelligente batteristyringssystem med IQ teknologi sikrer optimal anvendelse af energilagringssystemet. Teknologien forebygger fejl ved hjælp af en evaluering af drifts- og batteristatus som for eksempel energilagringssystemets resterende forventede levetid (State Of Health) og den aktuelle status for opladning af systemet (State Of Charge). Det gør det muligt at planlægge batteriskift baseret på forventet levetid i måneder. Den tilsluttede batteritype genkendes automatisk takket være den automatiske batterigenkendelsesfunktion. Den tilpassede ladekarakteristik maksimerer levetiden for energilagringssystemet. Den kraftige batterilader med op til 5A sikrer den hurtigst mulige genopladning af det anvendte energilager. Det muliggør lange buffertider takket være store batterikapaciteter og sikrer dermed permanent tilgængelighed for systemet.

Det integrerede interface muliggør energi- og funktionsovervågning, parametrering af enheden og nedlukning af systemet på en sikker måde – til enhver tid uanset placering. Gennem overvågning af udgangsstrømmen og spændingen samt manuel til- og frakobling øges systemets effektivitet. Koldstarts Battery-Start funktionen kan starte UPS’en selv uden indgangsspænding. En funktionstest og opstart er dermed muligt uden et forsyningsnetværk. Med SFB teknologi, som leverer op til seks gange den nominelle strøm i op til 15 ms, udløses standardautomatsikringer selektivt og parallelt forbundne belastninger fortsætter med at køre. Med en bredde på mellem 35-47 mm og en højde på 130 mm er de afbrydelsesfri strømforsyninger særligt pladsbesparende i styretavlen.

Læs mere om QUINT DC UPS

Læs mere om afbrydelsesfri strømforsyninger