Push-in kontaktindsatse med Click-in lås

Industrimultistikkene Heavycon fra Phoenix Contact anvendes til kabling fra styretavlen til field niveau. Nu udvides produktprogrammet til også at omfatte nye Push-in kontaktindsatse med Click-in lås.

Det muliggør for første gang enkel, værktøjsfri installation hele vejen igennem. Det tidligere arbejde med at skrue kontaktindsatse fast erstattes af sikker låsning i tilslutningshuset, som både kan høres og mærkes. Click-in kontaktindsatsen er både stød- og vibrationsbestandig, hvilket giver en pålidelig, stikbar forbindelse. Montageløsningen har sammen med Push-in tilslutningsteknologien nem håndtering og giver betydelige tidsbesparelser. Selv PE-tilslutningen sker med de nye Click-in kontaktindsatse ved direkte indstikning med Push-in tilslutning. Ekstra fleksibilitet opnås ved at indsætte formonterede kabelføringer i påbygningshuset fra enten indersiden eller ydersiden af styretavlen.

De nye Push-in kontaktindsatse med Click-in lås fås i størrelserne B06, B10, B16 og B24. I hver størrelse fås der han- og hunvarianter. De passer i alle plast- og metalhuse fra serierne Heavycon Standard og EVO.

Mere information om Heavycon Click-in