Power management-virksomhed åbner nyt nordisk supportcenter

Den europæiske energiomstilling tager fart. Derfor slår power management-virksomheden Eaton dørene op for et supportcenter i Estland, der skal hjælpe kunder i Norden og Baltikum med omstillingen til et CO2-neutralt energisystem.

Eaton er lige nu i stærk vækst og oplever især stigende efterspørgsel på bæredygtige energilagringssystemer og intelligente UPS-løsninger, der kan hjælpe deres kunder ind i en grønnere fremtid.

Virksomheden er blandt andet i gang med opførelsen af en ny UPS-fabrik i Finland, der skal styrke elektrificeringen af Europa. Og nu investerer virksomheden også i et nyt supportcenter i Estlands hovedstad, Tallinn.

“Vi er stolte af at udvide vores nordiske og baltiske tilstedeværelse og kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning, når det kommer til at klæde virksomheder på i deres omstilling til en CO2-neutral fremtid. Samtidig bygger vi videre på vores stærke lokale arv og lever op til vores forpligtelse til en bæredygtig fremtid,” siger Lina Schou Nyholm, Inside Sales & Technical Support Manager hos Eaton.

Eaton har en stærk vidensbase i de nordiske og baltiske regioner og har blandt andet haft datterselskaber med 560 ansatte siden 1960’erne.

Eatons nye supportcenter åbner den 1. september 2023.

http://www.eaton.dk