Pladsbesparende potentialfordeling på blot 6 mm

 

Med det justérbare indstillingsområde fra 1 til 8 A er Phoenix Contacts elektroniske sikringer PTCB med en kanal særligt egnede til enkel og pladsbesparende potentialefordeling.

Takket være muligheden for at brokoble direkte til rækkeklemmer fra programmet CLIPLINE complete kan standard rækkeklemmer og tilbehør benyttes. Der er ingen grund til at indføre nye materialer, og dermed er det enkelt og hurtigt at udvide eksisterende applikationer. På grund af deres pladsbesparende bredde på kun 6 mm giver disse elektroniske sikringer en pålidelig beskyttelse mod overbelastning og kortslutninger på mindst mulig plads.

De justérbare strømværdier på de enkelte sikringer gør dem i stand til at dække et bredt udvalg af applikationer. Ændringer kan endda udføres under opstart. Brugere kan dermed reagere på ændringer i applikationen til enhver tid. Produktprogrammet har tre justérbare modeller med forskellige mærkestrømsområder mellem 1 og 8 A. Derudover fås 4 yderligere versioner med fast mærkestrøm på hhv. 2, 3, 4 og 6 A.

Læs mere om automatsikringer:
https://www.phoenixcontact.com/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm:path:/dkda/web/main/products/subcategory_pages/Single-channel_electronic_circuit_breakers_P-17-01-05-03/66db7aa0-1b70-4871-aea8-858c697dc0ae