Pladsbesparende fortrådning med fleretages miniklemmer

Miniklemmer er især egnede til montage i små styretavler, tilslutningsbokse og kontrolpaneler. Phoenix Contact introducerer nu de nye fleretages miniklemmer, MUTTB, som muliggør ekstremt pladsbesparende fortrådning.

Skruetilslutningen muliggør også flerlederforbindelser. Til trods for deres kompakte design har klemmerne funktionsskakte på begge etager, hvilket gør dem meget fleksible i anvendelse. Funktionsskakterne kan udstyres med standardbroer og teststik fra rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete. Brokobling af etager er nemt takket være kompatible PV-broer og brokoblede varianter. Der er i alt fire høje riller til opmærkning. Mærkning af klemmepunktet giver et tydeligt overblik. Minietageklemmerne kan monteres på DIN 15- og DIN 35-skinner.

Takket være omfattende signalering kan forebyggende funktionsovervågning med analoge og digitale kontakter samt relæ-kontakter rapportere kritiske driftstilstande på et tidligt tidspunkt før fejl opstår. Den nye Plus variant har også et bredt temperaturområde på -40o C til +75 o C til brug i barske omgivelser.

Mere info om mini- og mikroklemmer