Phoenix Contact: digital kvalitet i højsædet

Ud over en høj produktkvalitet stiller Phoenix Contact også høje krav til den digitale proces. Derfor har virksomhedens moderselskab i Tyskland udnævnt en Chief Digital Officer (CDO).

Phoenix Contact: digital kvalitet i højsædet

Den elektroniske og automatiserede dataudveksling sker ved hjælp af eCl@ss – den globalt anerkendte og standard-kompatible standard for Industrie 4.0. eCl@ss muliggør standardiseret klassifikation og tydelige produkt- og servicebeskrivelser på tværs af industrier i hele værdikæden – og ofte på tværs af virksomheder. Det gør det nemmere for kunderne at få et overblik over processer som indkøb og produktion. Samarbejde med forretningspartnere er også gjort mere effektivt.

Det XML-baserede BMEcat er et automatisk og standardiseret udvekslingsformat, der i stor stil anvendes til udveksling af katalogdata inden for B2B. Phoenix Contact leverer CAD filer i forskellige filformater til forskellige områder af CAD dataapplikationer til download, inklusiv ankerpunkter til automatiske ledningsføring. En stor del af den produktrelaterede information er tilgængelig for kunder på flere sprog på virksomhedens hjemmeside. Derudover kan også producenterklæringer, certifikater, tilbudstekster, sikkerheds-, montage- og brugerinstruktioner downloades her.

Inden for digitalisering lægger Phoenix Contact også stor vægt på konfiguratorer, hvoraf der allerede eksisterer et stort antal. De gør det muligt hurtigt at lave en individuel, skræddersyet produktvariant med mulighed for at bestille produktet direkte.

 

Se udvalget af konfiguratorer